info@multimediadienst.nl +34-61-1607877
Diensten

Video productie

Voor al uw video ideen maken wij een passend product. Zowel een groot bedrijfsproject als een hartverwarmende familiecompilatie is bij ons in goede handen. Samen met u maken we de inspirerende video waar u naar zocht.

Video Editing

Zoekt u een creatieve en getalenteerde editor om de, reeds door u gemaakte opnames te bewerken, dan bent u bij ons aan het goede adres. Het zal een pakkend resultaat opleveren tegen een scherpe prijs.

Fotografie

Ook op het gebied van fotografie staan wij tot uw beschikking. Het maken van een reportage, het bewerken van u foto´s en het maken van een diavoorstelling zijn slechts een kleine greep uit onze fotoservices.

 

Internet Media & Webdesign

Wij bieden een wijd assortiment in diensten op het gebied van internet media en webdesign. Ook helpen wij u met uw communicatie via de social media.

Presentaties

Heeft u een prachtige (interactieve) presentatie nodig voor uw bedrijf, afstudeerprojekt of waar dan ook voor, wij zorgen voor een creatief resultaat.

Animatie en Graphics

Zoekt u een pakkend grafisch ontwerp voor visitekaartjes, flyers ect, wij hebben de kunde in huis. Dit ontwerp kan ook een grafische animatie worden voor een goed begin van een video.

E-learning

Wij bieden interactieve applicaties op maat gemaakt voor elke e-learning situatie.

Training

Alle boven genoemde multimedia diensten kunt u ook zelf leren. Wij geven trainingen voor zowel groepen als privé. Lessen zullen op maat voor u of uw groep gemaakt worden. De training zal persoonlijk en praktijkgericht zijn.

 

Voor zowel bedrijven, onderwijs instellingen als voor privé aangelegenheden bieden wij u uitstekende multimedia diensten aan. Wij geven u een goede lage prijs zonder af te doen aan de kwaliteit van het product en service.

Voelt u vrij om contact met ons op te nemen voor informatie over deze diensten of verdere vragen. Bij voorbaat dank.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On YoutubeVisit Us On Google PlusVisit Us On Instagram